چطور از لینکدین برای رشد کسب و کار استفاده کنیم؟/ لینکدین مارکتینگ

چطور از لینکدین برای رشد کسب و کار استفاده کنیم؟/ لینکدین مارکتینگ

در این مقاله قرار است چهار روش مناسب برای لینکدین مارکتینگ و گسترش کسب‌و‌کار توسط این شبکه اجتماعی را بررسی کنیم.

اگر صاحب یک کسب و کار هستید، احتمالا همیشه به دنبال سرنخ‌ها، ارتباطات و شراکت جدید برای رشد شرکت خود بوده و هستید. شاید بتوان گفت امروزه یافتن راه‌هایی برای ارتباطات جدید، کمی دشوار شده است و داشتن منابع محدود برای انجام این کار معمولاً یکی از موانع اصلی برای رشد یک تجارت است.

لینکدین مارکتینگ

خبر خوب اینکه در جامعه امروزی پلتفرم‌هایی وجود دارد که راه ارتباطات را آسانتر کرده است. لینکدین یکی از این پلتفرم‌هاست که به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند تا شبکه‌هایی متحد برای شراکت کشف و به آن متصل شوند. همچنین راه‌هایی را برای بازاریابی B2B و B2C فراهم می‌کند.

همه چیز جوامع امروزی رو به آنلاین شدن است و در لینکدین به راحتی می‌توانید کمپین‌های بازاریابی ایجاد کنید، برندتان را معرفی کرده و با شرکت‌های مختلفی وارد معامله شوید.

در این مقاله قرار است چگونگی استفاده از لینکدین مارکتینگ برای رشد کسب و کار را به شما نشان دهیم.

ایجاد صفحه‌ای جذاب برای کسب و کار (شرکت)

صفحه کسب و کارتان در لینکدین باید پر از اطلاعات مرتبط و قابل استفاده و همچنین محتوای مناسب باشد. به صورتی که اگر کسی به صفحه شما مراجعه کرد، ایده‌ای مناسب از کسب و کار شما به دست آورد. فراموش نکنید که صفحه شرکت نباید به گونه‌ای باشد که حس رباتیک بودن به مراجعه‌کننده بدهد.

چگونگی ساخت حساب لینکدین

اطلاعات داخل پروفایلتان باید آنقدر کامل و قوی باشد تا کسی که به صفحه‌تان سر می‌زند با یک نگاه بتواند تصمیم بگیرد که شما همان هستید که به دنبالش است یا نه.

تمرکز بر روی بخش “درباره ما”

یکی از قسمت‌های مهم در لینکدین مارکتینگ این است که خودتان را درست معرفی کنید. حتی می‌توانید با استفاده از کلمه کلیدی مناسب این بخش را بهینه کنید.

اگر تیم کسب و کارتان کوچک است بد نیست که اعضای شرکتتان را به صورت کامل معرفی کنید. به این صورت وقتی مشتری با شما تماس می‌گیرد این فرصت را دارد که از قبل به تیم شما آشنا شده باشد.

در این قسمت همچنین می‌توانید پیشینه‌ای از کسب و کارتان را ارائه دهید. از کجا شروع کردید، چه موانعی را پشت سر گذاشته‌اید و یا حتی انگیزه‌تان برای راه‌اندازی این کسب و کار چه بوده است.

تاثیر تصاویر در لینکدین مارکتینگ

در ابتدای کار مطمئن شوید که عکس پروفایل لینکدین کسب‌ و کار شما به اندازه کافی حرفه‌ای است و بازتاب‌دهنده کسب و کار شما است. این عکس باید بتواند به خوبی کسب و کار شما را توصیف کند.

همچنین در لینکدین بخش‌هایی وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهد که تصاویری را به پروفایلتان اضافه کنید. برای مثال این تصاویر می‌تواند از تصاویر پروژه‌ها و یا آثارتان باشد. عکس معمولا زودتر از متن مردم را جذب خود می‌کند پس سعی کنید عکس‌های مناسبی را به عنوان دستاوردهایتان، ارائه کنید.

جذب مخاطب در بخش “نمای کلی”

در قسمت نمای کلی از دستاوردهایتان بگویید و نحوه دستیابی به آن را شرح دهید. و یا اینکه روند تکامل یک پروژه و چگونگی و نحوه کار را توضیح دهید.

نکته مهم این است که این قسمت تکراری از قسمتهای دیگر نباشد بلکه داستانی جدا داشته باشد تا افراد را مشتاق به کسب و کارتان کند. در اینجا هم فراموش نشود که بهبود کلمه کلیدی می‌تواند کمک کننده باشد.

بهینه‌سازی پروفایل و تاثیری شگرف بر لینکدین مارکتینگ

با ساختن صفحه‌ای در لینکدین تازه در ابتدای کار هستید. برای آنکه در لینکدین مارکتینگ موفق باشید و بتوانید برندتان را به خوبی معرفی کنید؛ باید حتما یکسری بهینه‌سازی بر روی پروفایل خود انجاد دهید. شک نکنید که کلید موفقیتتان در این راه حل‌هایی است که در ادامه ارائه می‌شود:

URL لینکدین خود را سفارشی کنید

اغلب گزینه‌های لینکدین قابل تنظیم و سفارشی سازی است. از عکس پروفایل گرفته تا قسمت “درباره ما” و … این سفارشی سازی شامل URL نیز می‌شود. اگر شما زمان زیادی برای توسعه پروفایلتان گذاشته‌اید بهتر است این قسمت را نیز سفارشی کنید تا لینک اختصاصی کسب و کار خودتان را داشته باشید.

URLی که لینکدین به هر پروفایلی اختصاص می‌دهد معمولا ترکیبی از نام و اعداد است. اما گزینه‌ای برای ویرایش گذاشته است که شما می‌توانید URL منحصربه‌فرد خودتان را ایجاد کنید و حتی این امکان را به شما می‌دهد که بدانید این URL توسط شخصی دیگر انتخاب شده است یا نه.

استفاده تیترها و توضیحات واضح

اگر می‌خواهید نرخ تبدیلتان بالا برود فراموش نکنید که به تیترها و توضیحات اهمیت دهید. تیتر باید به گونه‌ای باشد که در همان ابتدا تاثیر قوی داشته باشد.

با استفاده از عناوین و کلمه کلیدی مناسب خودتان و کسب و کارتان را متمایز کنید.

فراموش نکنید که همیشه مختصر و مفید بودن توضیحات می‌تواند کمک کننده باشد.

اهمیت به روز نگه داشتن پروفایل در لینکدین مارکتینگ

پروفایل لینکدین شما یک دارایی زنده است که باید از آن خوبی نگهداری کنید. وقتی پروفایلتان را درست کردید آن را از لیست کارهایتان حذف نکرده و کنار بگذارید بلکه هر زمان که اطلاعاتش قابلیت به روزرسانی را داشت، آن را به روز کنید.

می‌توانید در آن هر هفته محتوا، تصاویر و حتی گزارشهای هفتگی قرار دهید تا به عنوان یک پروفایل فعال و زنده شناخته شوید تا مشتری احساس کند بخشی از تیم شماست.

به روزرسانی پروفایل همچنین باعث می‌شود که اگر مشتری جدیدی به پیج شما سر زد متوجه بشود که کسب و کارتان فعال و آماده خدمت‌رسانی است.

حتی می‌توانید از مشتری‌های قدیمی‌تان بخواهید که لینکتان را به اشتراک گذاشته و از تجربه کار با شما (و یا خرید از شما) بگویند. در صورت نیاز و با کسب اجازه از مشتری می‌توانید ویدئو و یا عکس‌های پروژه‌های موفق را نیز به اشتراک بگذارید.

لینک‌گذاری در سایر پلت‌فرم‌ها از دیگر راههای لینکدین مارکتینگ

در قسمت بایو اینستاگرام، توئیتر و فیسبوک؛ لینک لینکدین خود را قرار دهید. حتی می‌توانید آدرس لینکدین را روی کارت ویزیتتان هم چاپ کنید و اینجا داشتن URL اختصاصی واقعا کمک کننده است.

فراموش نکنید که اگر وبسایت هم دارید لینکدین و سایر پلت‌فرم‌هایتان را در آنجا معرفی کرده و لینک بگذارید.

بعد از وبسایت، لینکدین شما حرفه‌ای‌ترین منبع اطلاعاتی کسب و کار شماست.

استفاده از کلمات کلیدی مناسب

بهینه‌سازی کلمات کلیدی بهینه پادشاه بازاریابی کسب و کار آنلاین است. استفاده از کلمات کلیدی درست و مناسب می‌تواند شانس شما را برای کشف شدن توسط مشتریان جدید و تازه‌ واردان ده برابر افزایش دهد.

راه‌های متعددی وجود دارد تا بتوانید بفهمید که کلیدواژه مهم و مناسب برای کسب و کار شما چیست.

اولین راه این است که به بررسی رقابایتان بپردازید و ببینید آنها با چه کلمه کلیدی بالا هستند. و اینکه آیا شما می‌توانید با آن کلمه کلیدی جایگاهی بالاتر را از آن خود کنید.

راه دوم این است که خودتان را به جای مشتری بگذارید. فکر کنید که مشتری هستید و به دنبال کسب و کار و خدماتی شبیه خودتان می‌گردید؛ برای یافتن نتیجه چه چیزی تایپ می‌کنید؟

از آنجایی که امروزه سئو به یک بخش ارزشمند تبدیل شده است؛ ابزارها و برنامه‌های مفیدی برای یافتن کلمه کلیدی مناسب، ایجاد شده است که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

بعد از آنکه لیستی از کلمات کلیدی تهیه کردید آنگاه بهینه‌سازی پروفایلتان را بر اساس آن کلمات کلیدی، شروع کنید. برای اینکار می‌توانید از متخصصین در این حوزه کمک بگیرید.

آسان کردن ارتباط

فراموش نکنید بعد از آنکه مشتری از پروفایل شما دیدن کرد و به کار شما علاقه‌مند شد، قدم بعدی تماس با شما و گرفتن ارتباط است. پس از قسمتهای مهم لینکدین مارکتینگ این است که اطلاعات تماس شما در دسترس باشد و گزینه‌های آسانی را به عنوان راههای ارتباطی در دسترس مشتری قرار دهید.

بازاریابی در لینکدین

ایجاد استراتژی مناسب برای لینکدین مارکتینگ

علاوه بر تمام مواردی که در بالا ذکر شد، پس از ایجاد ارتباطات مناسب و جذب مشتری باید به فکر ساخت استراتژی مناسب برای بازاریابی باشید. اگر نمی‌دانید که دقیقا از کجا شروع کنید بهتر است به لیست پایین نگاهی بیندازید:

مخاطبان هدف خود را بشناسید

هر محصول و خدماتی افراد یا گروه‌های خاصی را هدف قرار می‌دهد، درواقع گروهی خاص به آن نیازمندند و برای آنها جذابیت دارد. بازاریابی محصول به سمت طیف وسیعی از مردم اغلب به نتیجه نمی‌رسد و تنها باعث ایجاد هزینه زیاد می‌شود.

بهتر است مخاطب هدف خود را بشناسید و بدانید که به چه چیزی نیاز دارد و چرا به آن نیازمند است. سپس بازاریابی و تبلیغات خود را دقیقا بر اساس مخاطب هدف خود شروع کنید.

مشخص کردن اهداف در لینکدین مارکتینگ

بعد از آنکه مخاطبان هدف خود را شناسایی کردید نباید هدفتان را کنار بگذارید. شما همیشه برای پیشرفت کسب و کارتان باید اهدافی داشته باشید. بزرگ کردن کسب و کار، شناساندن برندتان به افراد بیشتر، ملاقات با افرادی که شاید در پیشرفت کارتان موثر باشد.

کسب و کارهایی همیشه در قله می‌مانند که هدف و انگیزه داشته باشند، این هدف و انگیزه کمک می‌کند که به دنبال مشتریان جدید و سهم بیشتری از بازار باشند.

اشتراک گذاری و انتشار محتوای مناسب

با داشتن یک وبلاگ در لینکدین و انتشار مرتب محتوا، شما به عنوان یک مرجع در حوزه تخصصی کاری خودتان شناخته خواهید شد. به اشتراک‌گذاری مطالب و مقالات مفید و معتبر شما را در سطح حرفه‌ای‌تری نسبت به رقبایتان قرار می‌دهد.

معرفی روش‌هایی برای ارسال محتوای بهتر در لینکدین:

پست‌های نحوه و فهرست، که به آنها فهرست نیز گفته می‌شود، محبوب‌ترین پست‌ها هستند:

  • تیترها کاربردی هستند. بسته به طول پست خود، 5 تا 9 تیتر و زیرتیتر داشته باشید
  • مقالات خود را با طول بین 40 تا 49 کاراکتر بنویسید
  • ویدیوها را مستقیماً در لینکدین بارگذاری کنید و در داخل مقاله نگذارید
  • حداقل 20 پست در ماه داشته باشید تا تقریباً 60٪ از مخاطبان خود را جذب کنید
  • برای آنکه راحت‌تر پیدا شوید، هشتگ اضافه کنید
  • از سایر رسانه‌ها برای انتشار لینک مقالاتتان استفاده کنید

جدیدترین ها

مطالب مرتبط