نقشه راه برای نوشتن رزومه خوب، قوی و تاثیرگذار

نقشه راه برای نوشتن رزومه خوب، قوی و تاثیرگذار

ممکن است شما هم جزو افرادی باشید که تجربه کاری مناسبی دارید و یا از لحاظ تحصیلات و دوره‌هایی که گذرانده‌اید حرفه‌ای محسوب شوید و جویای کار باشید اما با وجود تجربه و تخصصی که دارید تا به حال برای هر کجا که رزومه ارسال کرده‌اید؛ درخواستتان رد شده است. اینجاست که باید به رزومه‌ای که ارسال کرده‌اید شک کنید.

گاهی مسئول منابع انسانی و یا شخصی که مدیریت استخدام نیروها را بر عهده دارد، رزومه‌ها را طی چند ثانیه بررسی کوتاهی می‎‌کند و در همین مرحله رزومه‌هایی که به چشمم ناقص بیاید را حذف می‌کند. پس یک رزومه خوب باید تاثیر اولیه خوبی داشته باشد.

یک رزومه جایی برای نشان دادن تجربه کاری و مهارتهای تخصصی شماست و کلید رسیدن به شغل مورد علاقه‌تان در این است که بدانید رزومه‌تان را چطور بنویسید و دقیقا باید چه چیزی بنویسید.

نوشتن رزومه خوب

در این مقاله، ما حیاتی‌ترین عناصر در مورد نوشتن رزومه خوب را ارائه می‌دهیم تا دریابید که چگونه رزومه خود را قالب‌بندی کرده و چه مواردی را در خلاصه رزومه خود بگنجانید.

دسترسی به تمام اطلاعات مورد نیاز

هنگام نوشتن یک رزومه خوب، آماده سازی اولیه بسیار مهم است. پس پیش از شروع مطمئن شوید که اطلاعات مهم مورد نیازتان را در دسترس دارید:

دستاوردهای مهم از مشاغل قبلی

مهارت‌ها از جمله توانایی‌های اصلی، مهارت‌های آموخته‌شده از طریق آموزش و قابلیت‌های فنی

اطلاعات مربوط به کارفرمایان قبلی، از جمله تاریخ استخدام، محل کار، عنوان شغل و وظایف

مدارک تحصیلی مانند مدارک دانشگاهی، گواهینامه‌ها یا مجوزها

این جزئیات هنگام ایجاد رزومه مورد استفاده قرار خواهند گرفت. بنابراین، دسترسی به آنها از قبل باعث صرفه جویی در وقت و جلوگیری از اختلالات بیشتر در طول فرآیند نوشتن رزومه می‌شود.

مرحله 2. فرمت رزومه خود را تعریف کنید

رزومه خود را با شروع یک سند جدید در یک واژه پرداز مورد علاقه خود، مانند Microsoft Word، Google Docs یا Apple Pages آغاز کنید.

سپس، بهترین شیوه های فرمت رزومه را دنبال کنید:

صفحه خود را روی اندازه نامه US و جهت پرتره تنظیم کنید

اطمینان حاصل کنید که صفحه شما دارای حاشیه‌های ½ تا ۱ اینچی است و در سمت چپ و راست دقیقاً یکسان هستند.

یک فونت را انتخاب کنید و مطمئن شوید که از آن در کل سند استفاده می کنید. Arial، Helvetica، Ubuntu، Roboto و Overpass همگی گزینه های حرفه ای و خوانا برای رزومه هستند.

شما همچنین می خواهید مطمئن شوید که از اندازه فونت موثر استفاده می کنید. به عنوان یک دستورالعمل کلی، متن معمولی باید 11 تا 12 نقطه باشد، در حالی که سرصفحه‌های بخش باید 14 تا 16 نقطه باشد.

به یک استراتژی کاما که سازگار است متعهد شوید. برای انجام این کار، باید تصمیم بگیرید که آخرین کاما را در یک لیست نگه دارید یا حذف کنید. هر دو روش صحیح است. فقط مطمئن شوید که رویکردی را که ترجیح می دهید انتخاب کنید و آن را در کل به کار ببرید.

همچنین باید اطمینان حاصل کنید که فاصله متن شما یکنواخت است. حتی اگر به نظر می رسد جزئیات کمی باشد، ممکن است باعث پرت شدن حواس مدیر استخدام شود. بعد از هر نقطه، یک فاصله را حفظ کنید و مطمئن شوید که تمام نقاط و پاراگراف‌ها فاصله یکسانی بین آنها دارند.

در حروف بزرگ کردن کلمات، ثبات خود را حفظ کنید. وقتی صحبت از عناوین دپارتمان (IT، امور مالی، حقوقی و غیره) می شود، آنها را با حروف بزرگ در نظر بگیرید تا کلمات را برای خواننده برجسته کنید.

مطمئن شوید که تراز برگه، گلوله و خط شما در سراسر سند شما همخوانی دارد. تراز کردن هر نقطه گلوله به سمت چپ به جای تورفتگی به شما امکان می دهد اطلاعات بیشتری را در صفحه قرار دهید و هنگام مطالعه آنلاین خواناتر است.

اطمینان حاصل کنید که یک دوره بعد از پایان هر جمله درج کرده اید. علاوه بر این، باید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید در پایان هر نقطه نقطه نقطه قرار دهید یا آن را بدون آن رها کنید.

اگر کمتر از 7 تا 10 سال سابقه کاری مرتبط دارید، رزومه خود را یک صفحه نگه دارید. با این حال، اگر تجربه زیادی در این زمینه دارید، می توانید رزومه خود را حداکثر تا دو صفحه افزایش دهید.

اگر یک رزومه دو صفحه ای دارید، مطمئن شوید که هر صفحه به عنوان “1/2” یا “2/2” شماره گذاری شده است. این به آن‌ها می‌گوید ترتیب صحیح خواندن رزومه شما چیست. همچنین به آنها اجازه می دهد تا مطمئن شوند که صفحه ای را از دست نمی دهند

مرحله 3. فرمت رزومه مناسب را انتخاب کنید

سه قالب اصلی رزومه برای انتخاب وجود دارد: زمانی معکوس، عملکردی یا مبتنی بر مهارت، یا ترکیبی از هر دو.

قالبی که باید انتخاب کنید با توجه به نوع نقشی که به آن علاقه دارید و سطح تجربه شما تعیین می شود.

معکوس زمانی

این نوع رزومه تجربه کاری و صلاحیت های شما را به ترتیب زمانی معکوس فهرست می کند. به عبارت دیگر، آخرین دستاوردها یا نقش‌های شما ابتدا فهرست می‌شوند. این متداول ترین سبک رزومه است و برای کسانی که تجربه زیادی در رابطه با نقشی که برای آن درخواست می کنند، مناسب است.

عملکردی/مهارت محور

اگر به عنوان دانشجو یا فارغ‌التحصیل اخیر تجربه شغلی ندارید، یا اگر به شغل جدیدی تغییر می‌دهید، فرمت مبتنی بر مهارت ایده‌آل است. برخلاف فرمت زمانی محبوب‌تر، ابتدا مهارت‌های مرتبط شما فهرست می‌شوند.

ترکیبی

رزومه ترکیبی جایگزینی برای متقاضیان شغل با طیف گسترده ای از مهارت ها است. اگر برای موقعیتی درخواست می دهید که به تجربه در سه یا چهار زمینه مختلف نیاز دارد و می خواهید این را در رزومه خود نشان دهید، بسیار مفید است.

مرحله 4. یک هدر رزومه اضافه کنید

رزومه شما باید شامل یک سربرگ چشم نواز در بالای صفحه باشد تا فوراً بر هر گونه اطلاعات مهم برای مدیران استخدام تأکید کند.

مهمتر از همه، هدر رزومه باید حاوی موارد زیر باشد:

نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

شماره تلفن

علاوه بر این، ممکن است بخواهید شامل موارد زیر نیز باشید:

پیوندهایی به نمونه کارها یا وب سایت آنلاین شما

URL نمایه لینکدین شما

آدرس پستی شما

در این هدر، می توانید عنوان رزومه را نیز درج کنید. مثال‌ها عبارتند از: «کپی‌نویس تجاری با بیش از 10 سال تجربه» یا «دانشجوی حقوقی افتخاری و کارآموز حقوقی با رتبه برتر». این زیرنویس باید به طور خلاصه تجربه شما را شرح دهد

مرحله 5. اطلاعات تماس خود را اضافه کنید

در مرحله قبل ذکر کردیم که باید اطلاعات تماس خود را به سربرگ رزومه خود اضافه کنید. این جزئیات برخی از مهم ترین اطلاعاتی هستند که می توانید به رزومه خود اضافه کنید. به هر حال، اگر تجربه کاری و مهارت‌های شما مدیر استخدام را تحت تأثیر قرار داده است، ضروری است که شماره تلفن یا ایمیل شما را داشته باشد تا مراحل بعدی را با شما هماهنگ کند.

هنگامی که اطلاعات تماس خود را اضافه می کنید، چندین بار آن را بررسی کنید تا از صحت اطلاعات خود مطمئن شوید. همچنین می‌خواهید یک آدرس ایمیل حرفه‌ای مانند آدرس ایمیل دانشگاه یا آدرس ایمیلی حاوی نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.

علاوه بر این، مدیر استخدام نیازی به دانستن تاریخ تولد شما ندارد، مگر اینکه در شرح شغل مشخص شده باشد. علاوه بر این، اضافه کردن عکس شما مورد نیاز نیست، مگر اینکه در صنعت سرگرمی کار کنید یا آگهی شغلی آن را درخواست کند.

مرحله 6. با خلاصه رزومه یا هدف رزومه شروع کنید

خلاصه یا هدف رزومه در بالای رزومه شما در زیر نام و زیرنویس شما نمایش داده می شود.

خلاصه رزومه یک نمای کلی 2-3 جمله ای از تجربه حرفه ای شما است. باید شامل موارد زیر باشد:

حرفه و سالها تجربه شما

یک یا دو دستاورد قابل توجه یا مسئولیت های کلیدی

هدف مورد نظر شما، مانند میل شدید به کار برای نوع خاصی از سازمان و چرایی آن

اکثر سناریوها مستلزم یک خلاصه رزومه هستند مگر اینکه اخیراً فارغ التحصیل دانشگاه باشید یا در حال تغییر شغل باشید. این زمانی است که هدف رزومه مناسب تر است.

هدف رزومه به سادگی هدف رزومه شماست. هدف شما را برای ورود به یک حوزه جدید نشان می دهد. هدف رزومه، مانند خلاصه رزومه، نباید بیش از 2-3 جمله باشد. این باید بر اساس صلاحیت ها یا مهارت های شما باشد و به طور خاص نحوه استفاده از این تخصص را برای کمک به شرکت توضیح دهد.

مرحله 7. تجربه کاری و دستاوردهای کلیدی خود را فهرست کنید

تجربه کاری شما یکی از مهمترین عناصر رزومه شما را تشکیل می دهد، زیرا به شما امکان می دهد دستاوردها و مسئولیت های گذشته خود را برجسته کنید.

هنگام فهرست کردن تجربه کاری خود، سعی کنید آن را به روش زیر قالب بندی کنید:

  1. عنوان شغلی

این در بالای هر ورودی نمایش داده می شود. این به مدیر استخدام اجازه می دهد تا در یک نگاه سریع تشخیص دهد که آیا تجربه مناسبی برای این موقعیت دارید یا خیر.

  1. نام شرکت، مکان و توضیحات

شما همچنین می خواهید کارفرمای فعلی یا قبلی خود را نام ببرید و همچنین محل استقرار آنها را نیز ذکر کنید. علاوه بر این، اگر سازمان به خوبی شناخته شده نیست، توضیح مختصری در مورد اینکه آنها چه کسانی هستند و در چه مواردی تخصص دارند، بنویسید.

  1. زمانی که شما شاغل بودید

مدت زمانی که در آن شرکت سپری کرده اید نیز باید در زیر نام شرکت درج شود. فرمت mm/yyyy معمولاً توسط استخدام کنندگان و کارفرمایان درخواست می شود. اگر از نرم افزار برای تجزیه و تحلیل دیجیتالی هر رزومه استفاده کنند، این امر به ویژه مفید است.

  1. دستاوردها یا وظایف

این اطلاعات بخش عمده ای از بخش های تجربه کاری شما را تشکیل می دهد. بسته به این که چه چیزی بیشتر به موقعیت هایی که در اختیار داشته اید مربوط می شود، می خواهید روی دستاوردها یا وظایف خود تمرکز کنید. این به این دلیل است که، به طور کلی، اکثر افرادی که در یک نقش کار می کنند، مسئولیت های یکسانی دارند.

به عنوان مثال یک مدیر فروش را در نظر بگیرید که وظایف روزانه او شامل موارد زیر است:

تماس سرد برای تولید سرنخ

مدیریت مشتریان فعلی شرکت

درعوض، فهرست کردن دستاوردهای فردی خود به شما این امکان را می دهد که برجسته شوید.

مطابق با مثال قبلی ما، یک مدیر فروش می تواند به جای آن بر دستاوردهای زیر تمرکز کند:

بیش از KPIهای تیم فروش به مدت 25٪ + برای 4 ماه متوالی

فروش بیش از 27000 دلار تنها در 1 ماه

از طرف دیگر، اگر در زمینه‌ای کار کرده‌اید که تشخیص خود سخت است (مثلاً در یک انبار)، ممکن است هیچ دستاورد فردی نداشته باشید. در این سناریو، فهرست کردن مسئولیت‌های شغلی به جای آن کارآمدتر است

مرحله 8. مهارت های برتر خود را برجسته کنید

توانایی های اصلی شما باید به وضوح در بخش مهارت های رزومه شما ارائه شود. این به کارفرمایان یک مرور فوری از مهارت های سخت و نرم ارائه می دهد که شما را به کاندیدای عالی برای این شغل تبدیل می کند.

مهارت‌های سخت از طریق آموزش خاص، کارگاه‌های آموزشی، تجربه شغلی یا آموزش به دست می‌آیند و شامل مهارت‌های مورد نیاز برای استفاده از تجهیزات مربوط به کار می‌شود.

برخی از مهارت های سخت رایج عبارتند از:

HTML / CSS

سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

پایتون، جاوا اسکریپت یا روبی

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

طراحی UX / UI

مهارت های نرم با شخصیت شما مرتبط است و از طریق تعامل ساده با وظایف یا افراد در محل کار ایجاد می شود. مهارت های سازمانی مانند مدیریت زمان نمونه هایی از مهارت های نرم هستند که شرکت ها اغلب به دنبال آن هستند.

سایر مهارت های نرم رایج عبارتند از:

کار گروهی

ابتکار عمل

تطبیق پذیری

مشاهده انتقادی

حرفه ای گری

در رزومه خود ترکیبی از مهارت های سخت و نرم را بگنجانید تا نشان دهید که تعادل خوبی بین دانش فنی و توانایی برقراری ارتباط با همکاران و مشتریان دارید.

با این حال، فقط مهارت های خود را به حوزه مهارت های رزومه خود محدود نکنید. این مهارت ها همچنین باید همراه با نمونه هایی در ورودی های تجربه کاری شما ارائه شوند. این به این دلیل است که ارزیابی مهارت‌های نرم بدون دانش پیش‌زمینه دشوار است و مهارت‌های شما را بسیار کم به کارفرمایان نشان می‌دهد.

همچنین می‌توانید سطح تخصص خود را برای هر مهارت بیان کنید. برای مثال، می‌توانید در کنار مهارت ذکر شده، «مبتدی»، «متوسط»، «مسلط» یا «پیشرفته» بنویسید. روش دیگر، می توانید یک روش بصری، مانند یک نوار مهارت یا نمودار را در نظر بگیرید

مرحله 9. تحصیلات خود را فهرست کنید

اطلاعات تحصیلی شما نیز بخشی ضروری از رزومه شما است. هنگام نوشتن این اطلاعات، ابتدا باید بالاترین مدرک خود را قرار دهید. این ممکن است شامل مدرک دانشگاهی، برای مثال، یا گواهینامه مرتبط دیگری باشد.

مدارک تحصیلی اضافی خود را به ترتیب زمانی معکوس اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که اگر با مدرک دانشگاهی فارغ التحصیل شده اید، ذکر دبیرستان ضروری نیست. با این حال، اگر در حال تحصیل در دانشگاه هستید، می توانید به سادگی اعتبارات تکمیل شده خود را فهرست کنید.

فراموش نکنید که دروس، افتخارات یا جوایز مربوطه را نیز بگنجانید (مثلاً فهرست دانشکده).

در نهایت، افزودن هر گونه فعالیت فوق برنامه مهم راه خوبی برای تکمیل رزومه شماست.

اگر تجربه کاری کمی دارید یا اصلاً تجربه ندارید، ابتدا اطلاعات تحصیلی و بعد از آن قسمت تجربه خود را قرار دهید. در غیر این صورت، بخش تحصیلات خود را بلافاصله زیر تجربه شغلی خود در رزومه خود نگه دارید

مرحله 10. سایر بخش های رزومه مهم را اضافه کنید

تا کنون، ما مهم ترین بخش های یک رزومه را پوشش داده ایم. با این حال، اطلاعات دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید برای پیشبرد رقابت به شما کمک کند.

زبان ها

اگر می‌توانید به بیش از یک زبان صحبت کنید، فهرست کردن آن در رزومه مفید است – حتی اگر این موقعیت به این مهارت‌های زبانی نیاز نداشته باشد. مدیر استخدام ممکن است فقط نیاز به این مهارت ها را در مسیر خود ببیند.

هنگام فهرست کردن زبان ها در رزومه خود، حتما سطح خود را تعیین کنید، خواه بومی، مسلط، مسلط، متوسط ​​یا پایه باشد.

سرگرمی ها و علایق

اگر فضای خالی در رزومه خود دارید، به نمایش فردیت خود با بخش سرگرمی ها و علایق فکر کنید. شاید عاشق بازی فوتبال در آخر هفته باشید یا هنرمند مشتاقی باشید. شما و مصاحبه شونده تان حتی می توانید در برخی موارد مشترک باشید!

تجربه داوطلبی

اگر اوقات فراغت خود را صرف کمک به دیگران می کنید بدون اینکه انتظاری در عوض داشته باشید، احتمالاً کارمندی هستید که به دنبال چیزی بیش از یک چک حقوق است.

حتی چندین مطالعه نشان داده اند که افزودن تجربه داوطلبانه به رزومه می تواند شانس استخدام شدن شما را افزایش دهد. این امر به ویژه در صورتی صادق است که شما دانش آموزی با تجربه حرفه ای کم یا بدون تجربه باشید.

گواهینامه ها و جوایز

آیا جوایزی دارید که شما را در خط کارتان متمایز کند؟ در مورد گواهینامه های شناخته شده صنعت چطور؟

جایزه هر چه که باشد، با خیال راحت آن را در رزومه خود بگنجانید – تا زمانی که با نقشی که برای آن درخواست می کنید مرتبط باشد.

انتشارات

اگر در یک زمینه خلاق یا آکادمیک هستید، ممکن است برخی از ویژگی ها را به صورت آنلاین منتشر کنید. همچنین می‌توانید پیوندهای مربوط به این موارد را در رزومه خود بگنجانید تا مدیر استخدام در مورد شخصیت شما و دستاوردهای شما بیشتر بداند.

پروژه ها

کار بر روی پروژه‌های جانبی، چه پروژه‌های کلاس دانشگاه یا طرح‌های تجاری پاره وقت، واقعاً می‌تواند اشتیاق و تعهد شما را به رشته خود نشان دهد.

مدیران استخدام از کارگرانی که اوقات فراغت خود را صرف انجام کارهای جالب می کنند قدردانی می کنند. بنابراین، شما همچنین باید پروژه های قابل توجهی را که در حال حاضر روی آن کار می کنید یا در گذشته روی آن کار کرده اید، بگنجانید

مرحله 11. رزومه خود را با یک نامه پوششی تکمیل کنید

هر درخواست شغلی دارای دو جزء است: رزومه و نامه پوشش.

نامه پوششی را به عنوان یک بیانیه مستقیم به مدیر استخدام در نظر بگیرید. این فرصت را به شما می دهد تا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا برای این نقش بسیار مناسب هستید.

هنگام نوشتن نامه پوششی، می توانید از این قالب پیروی کنید:

  1. خودتان را معرفی کنید و تاثیر اولیه خوبی داشته باشید

با ارائه یک نمای کلی از تجربه کاری خود و توضیح اینکه چرا می خواهید برای سازمانی که برای آن درخواست دارید کار کنید، شروع کنید. برای ایجاد یک برداشت اولیه مثبت، 1 تا 2 مورد از بهترین دستاوردهای حرفه ای خود را فهرست کنید.

  1. توضیح دهید که چگونه در این نقش موفق خواهید شد

سه شرط اول را در آگهی استخدام مشخص کنید. سپس، یک پاراگراف را به شرح چگونگی رعایت هر یک از معیارها اختصاص دهید.

  1. نامه پوشش خود را پایان دهید و تشکر کنید

از خواننده بابت وقت گذاشتن برای خواندن نامه شما و پیشنهاد مراحل بعدی تشکر کنید. به عنوان مثال، “من دوست دارم با شما ملاقات کنم تا در مورد تجربه قبلی خود بیشتر بحث کنیم. اگر سؤالی دارید، لطفاً از تماس با من با [شماره تلفن] یا ایمیل به [آدرس ایمیل] دریغ نکنید.»

مرحله 12. تصحیح

هنگامی که نوشتن رزومه خود را به پایان رساندید، وقت آن است که آن را تصحیح کنید تا مطمئن شوید که کاملاً نوشته شده است.

تعجب خواهید کرد که چقدر ساده است که یک خطای کوچک ایجاد کنید، و همچنین تشخیص آن در نوشته خود چقدر دشوار است. با خواندن چندین بار کار خود شروع کنید و مراقب هرگونه اشتباه املایی یا گرامری باشید.

همچنین ایده خوبی است که کار خود را به کسی بدهید تا بتواند آن را تصحیح کند. علاوه بر این، نرم افزارهایی مانند Grammarly و Hemingway در تشخیص اشتباهات بسیار موثر هستند. مایکروسافت ورد همچنین دارای یک غلط‌گیر املای داخلی است که می‌تواند شما را از هرگونه غلط املایی مطلع کند.

هنگام تصحیح کار خود، اطمینان حاصل کنید که رزومه شما:

حاوی اطلاعات تماس صحیح شما است

حاوی اطلاعات حساس نیست

فقط 1-2 صفحه است

خواندن آن آسان است، با فونت های بالاتر از 10pt و فاصله کافی

دارای طراحی حرفه ای است که با موقعیتی که برای آن درخواست می کنید مرتبط است

شامل تمام بخش های مربوطه

دستاوردهای قابل اندازه گیری را در بخش تجربه شغلی شما ارائه می دهد

الزامات مشخص شده در آگهی کار را برطرف می کند

عاری از اشتباهات املایی و دستوری است

دارای اطلاعاتی است که به وضوح قالب بندی شده است

مرحله 13. رزومه خود را به صورت PDF ذخیره کنید

پس از تکمیل رزومه و بررسی کامل خطاها، زمان ذخیره آن فرا رسیده است – ترجیحاً به صورت فایل PDF. حتی اگر از فونت‌هایی استفاده می‌کنید که در دستگاه مدیر استخدام در دسترس نیستند، ذخیره کارتان به‌عنوان PDF قالب‌بندی آن را حفظ می‌کند.

با این حال، اگر آگهی شغلی به طور خاص درخواست رزومه ای در مایکروسافت ورد (DOCX) یا فرمت دیگری دارد، باید از این دستورالعمل ها پیروی کنید.

پس از ذخیره رزومه خود باید آن را روی رایانه یا هارد دیسک خود نگه دارید. اگر برای مصاحبه دعوت شده اید، می توانید نسخه های فیزیکی را چاپ کنید تا در اختیار مصاحبه کنندگان قرار دهید. همچنین می‌توانید در صورت درخواست برای نقش مشابه، از رزومه خود دوباره استفاده کنید.

نام فایل رزومه شما باید ساده و واضح باشد و مکان یابی را برای مدیر استخدام آسان تر کند. برای مثال Sarah-Clarke-Resume.pdf، نام فایل مناسبی است زیرا شامل نام متقاضی و همچنین عبارت “رزومه” است.

با این نکات رزومه نویسی به شغل رویایی خود دست پیدا کنید

رزومه شما برای نمایش حیاتی ترین اطلاعات برای اثبات اینکه شما فرد مناسبی برای این شغل هستید ضروری است. خوشبختانه، پس از خواندن این راهنما، اکنون دقیقاً می‌دانید که باید چه چیزی را در رزومه خود قرار دهید و در کجا، تا واقعاً هر مدیر استخدامی را تحت تأثیر قرار دهید.

با دنبال کردن مراحل ذکر شده در بالا، بیشتر از هر زمان دیگری به شغل رویایی خود نزدیک می شوید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که با صفحه تلفن خود مصاحبه کنید و موقعیت مال شماست.

جدیدترین ها

مطالب مرتبط